Hozzávalók :
- 2 db tojássárga
- 2 dl olaj
- 3-4 dl tejföl
- 2 evőkanál mustár
- 1 evőkanál cukor
- 1 mokkáskanál só
- késhegynyi őrölt bors
- 1-2 evőkanál citromlé
Elkészítés :
- A tojássárgáját robotgéppel elkezdjük keverni . Amikor elkezd sűrösödni , akkor nagyon lassan, cseppenként elkezdjük az olajat beleadagolni .
- Amikor összekapják egymást, lehet lassan csurgatni az olajat bele .
- Akkor jó , ha olyan az állaga , mint a piskótatésztának : halvány sárga, és sűrű .
- Ha elrontjuk, és híg lesz, akkor, egy tojássárgát újra elkezdünk keverni, és az előző masszát , szintén LASSAN belekekeverjük .
- Most izlés szerint ízesítjük a leírt hozzávalókkal .Jól átkeverjük .