Csokis kosárka

Hozzávalók:
- 5 dkg porcukor
- 15 dkg zsír
- 2 tojás
- 40dkg liszt
- 1/2 sütőpor
Krém:
- 10 dkg cukor
- 2 db tojás
- 3 ek tej
- 2 ek csokis pudingpor
- 2 ek kakaó
- 25 dkg margarin
Elkészítés:
- A margarin kivételével a krémhez valókat, egy lábosba teszem ,és gőz fölött besűrítem . Amikor kihűlt , a margarinnal kihabosítom.
- A zsírt , porcukrot , tojásokat habosra keverem, és a sütőporos liszttel összegyúrom .
- 3 dkg-os golyókat mérek. Egyenként kinyújtom, kerekre, és egy vékonyan kizsírozott muffinformában megsütöttem, 170 fokra előmelegített sütőben, 12 percig.(nincs kosárkaformám )
- Óvatosan kiveszem a kosárkákat, és ha kihűlt, a krémmel megtöltöm.