Csirkemell olaszosan
Hozzávalók :
- kb 60 dkg csirke, vagy pulykamellfilé
- 5 dkg margarin, vagy olaj
- 6 dkg cérnametlt
- 1 tojás
- 10 dkg gomba
- 10 dkg gépsonka
- só, őrölt bors
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítés :
- A cérnametélte sós vízben kifőzöm. Gombát szeletekre ,sonkát kockára vágom.
- A cs mellet úgy vágom szét , hogy meg lehessen tölteni , ha kell egy kicsit kiklopfolom .
- A kihűlt tésztához hozzáadom a tojást , gomgát , gépsonkát .Sóval borssal ízesítem , és a húsra kenem .
- A húst feltekerem , és szorosan egy olajjal bekent jénaiba teszem, szorosan egymás mellé .
- Nekem maradt a töltelékből , amit a hús tetejére kentem .
- Lefedve kb 20 percig sütöttem , amikor a fóliát levettem , a reszelt sajttal még sütöttem kb 10 percig ,