családi receptek, kipróbálva, elkészítve .

Ehetőfinomságok



kiralynerzsuzsa@gmail.com

Magos zöldségtál

Hozzávalók :

  • 80 dkg brokkoli
  • 4 db sárgarépa
  • 6 nagyobb burgonya
  • 2 db tojás
  • 3 db főtt tojás
  •  330 g tejföl
  • 25 dkg sonka
  • kb 5-10 dkg mag vegyesen ( szezám, tök, len )

Elkészítés :

  1. A zöldségeket megpároljuk, egy olajjal kikent tepsibe tesszük a felét. Rákarikázzuk a főtt tojást.
  2. Rátesszük a zöldségek másik felét
  3. A tejfölbe belekeverjük a tojásokat, az apróra vágott sonkát, ráöntjük a zöldségekre, megszórjuk a magkeverékkel, és forró sütőben kb 35 percig sütjük.