családi receptek, kipróbálva, elkészítve .

Ehetőfinomságok



kiralynerzsuzsa@gmail.com

    Pásztor tarhonyA

Pásztor tarhonya

Hozzávalók :

  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 bögre ( 2 dl ) tarhonya
  • 1 kk pirospaprika
  • 1 zacskó debreceni kolbász kb 20 dkg
  • 3 szem krumpli

Elkészítés :

  1. A szalonnát vágjuk apróra, és süssük zsírjára, közben adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát . Ha megpirultak szedjük ki, és pirítsuk meg a tarhonyát a zsiradékon.
  2. Mikor a tarhonya szép piros, öntsük fel 2 bögre vízzel, fűszerezzük, és fedő alatt puhára főzzük .Mielőtt teljesen megfől , hozzáadom a kockára vágott burgonyát.
  3. A vége felé hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt .Együtt főzzük, míg a leve elfő.