családi receptek, kipróbálva, elkészítve .

Ehetőfinomságok



kiralynerzsuzsa@gmail.com

Gombás töltött csirke

Hozzávalók :

  • 1 nagyobb csirkemell
  • só, bors, pirospaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vhagyma
  • petrezselyemzöld
  • 2-3 szelet áztatott kenyér
  • 20 dkg gomba
  • 1 tojás, plusz a panírba

Elkészítés :

  1. A csirkemellet szép nagy szeletre lefejtjük a csontról kissé kiklopfoljuk , sózzuk.
  2. A gombát kevés olajon sóval megpároljuk , hagymákat apróra vágjuk .
  3. Az áztatott kenyeret kinyomkodjuk, és a gombával, hagymákkal,tojással fűszerekkel jól összekeverjük .
  4. Megkenjük a húst, a töltelékkel feltekerjük, hústűvel összefogjuk , és szokásos módon bepanírozzuk 
  5. Bő olajban lassú tüzön megsütjük .