családi receptek, kipróbálva, elkészítve .

Ehetőfinomságok



kiralynerzsuzsa@gmail.com

 Baconos, pórés sajtszószos gnocchi

 
  

Hozzávalók :

  • 2X500 g gnocchi 
  • 10 bacon + 1 ek zsiradék
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl tejszín
  • 200 g krémsajt
  • 15 dkg füstölt sajt reszelve
  • só, bors

 Elkészítés :

  1.   Gnocchit sós vízben megfőzöm , kb 5 perc
  2. A bacont megpirítom, rádobom az összevágott pórét , pár percig párolom .Hozzáadom a bort , a tejszínt , a krémsajtot , eggyütt főzöm kb 3-4 percig .Sóval, borssal fűszerezem , beleteszem a reszelt sajtot , összeforralom , és a gnocchira öntöm .