Citromnápolyis szelet
Hozzávalók alap:
- 20 dkg citromos nápolyi(t .value )
Krém
- 40 dkg görög joghurt
- 8 dkg porcukor
- 200 ml tejszín
- 500 g cseresznye, vagy bármi gyümölcs fahéj , vaniliás cukor
- 1 tejszín ízű pudingpor
- 3 dl tej
- 2 dkg cukor
- citromhéj , citromlé
Elkészítés:
- Egy 26 cm-es tortaformát kirakunk egy sorban a nápolyival .( A T-ben kapható jól megpuhul.) Rátesszük a fahéjas , vaniliás cukorral összekevert gyümölcsöt .
- A 1 dl hideg tejben kikeverjük a pudingot, a maradék tejet felforraljuk , és a hideg tejes pudingra öntjük . Folytonos keverés mellett besűrítjük , és kihűtjük .
- A tejszínt 2 dkg cukorral habbá verjük . A joghurtot kissé átkeverjük , és a kihűlt pudingot , és a tejszínt hozzákeverjük .Beleteszünk egy citrom héját , és levét .
- Az egész masszát a gyümölcsre kenjük , pár órát hűtőben tartjuk .