Hagymás-krémsajtos csiga
Hozzávalók :
- 50 dkg leveles tészta
- 3 db (30 dkg ) natúr tömlős krémsajt
- 1 db lilahagyma
- 1 cs újhagyma
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítés :
- A leveles tésztát kiolvasztom, és kb 3 mm-esre kinyújtom . A lilahagymát kis kockára, az újhagymát szárával együtt vékony karikára vágom , és a krémsajttal összekeverem .Nekem elég sós volt, így nem tettem sót .
- A kinyújtott tésztát a krémmel megkenem, reszelt sajttal megszórom . Jó szorosan feltekerem, mint a beiglit, kb ujjnyi széles csíkokra felvágom, és sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, nem túl szorosan, mert meghíznak .
- Előmelegített sütőben 180 fokon kb 25 percig sütöm .