Gombás töltött csirke
Hozzávalók :
- 1 nagyobb csirkemell
- só, bors, pirospaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej vhagyma
- petrezselyemzöld
- 2-3 szelet áztatott kenyér
- 20 dkg gomba
- 1 tojás, plusz a panírba
Elkészítés :
-
A csirkemellet szép nagy szeletre lefejtjük a csontról kissé kiklopfoljuk , sózzuk.
-
A gombát kevés olajon sóval megpároljuk , hagymákat apróra vágjuk .
-
Az áztatott kenyeret kinyomkodjuk, és a gombával, hagymákkal,tojással fűszerekkel jól összekeverjük .
-
Megkenjük a húst, a töltelékkel feltekerjük, hústűvel összefogjuk , és szokásos módon bepanírozzuk
-
Bő olajban lassú tüzön megsütjük .