Joghurtos indiai csirke
Hozzávalók :
- kb 50 dkg csirkemell
- 1 db sárgarépa
- 1/2 karalábé
- 1 db vöröshagyma
- 1/2 szál póréhagyma
- 1 marék kukorica
- 1 marék zöldbab
- 10 dkg karfiol
- 3 gerezd fokhagyma
- só, gyömbér, bazsalikom ,őrölt bors
- olaj
- 1/2 l natúr joghurt
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt bors
- gyömbér
- 10 dkg szeletelt mandula
Elkészítés :
- A csirkemellet , és a zöldségeket vékony , csíkokra vágom . A csirkemellet , a hagymákkal az olajon megpirítom , félreteszem .
- A vékonyra vágott zöldségeket a fűszerekkel megpárolom, ha puha a csirkére ráöntöm, és eggyütt kicsit megforgatom .
- A mandulát egy serpenyőben megpirítom, és a csirkével összekeverem .
- A joghurtba , az alatta levő fűszereket belekeverem, és a csirke mellé öntöm, amikor tálalom .