Mimóza szelet

Hozzávalók :
- 15 dkg zsír
- 50 dkg liszt
- 2 db tojássárga
- kb 4 ek tejföl
- csipet só
- 10 g! cukor
- 1 mokkásk szb
Töltelék :
- 1,5 csomag vaniliás puding
- 4 dl tej
- 7 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 1 db citrom héja,leve
- 1 üveg lekvár
Elkészítés :
- A zsírt a liszttel elmorzsolom , majd a tészta többi hozzávalójával összegyúrom. Könnyen gyúrható, nem ragacsos tésztát kell kapni .
- 4 egyenlő részre osztom, és ,egyesével kinyújtom, egy 26X34 cm-es margarinnal kikent tepsibe teszek egy lapot .Rákenem az egész üvegnyi lekvárt, ráteszem a másik lapot, villával megszúrkálom, és 180 fokra előmelegített sütőben, 15 percig sütöm .
- A másik két lapot, egyesével, ugyanannak a tepsi hátulján sütöm meg, a lapok alá papírt téve. A hőfok, 180 fok, az idő, 8 perc
- A pudingot a tejben megfőzöm, kihűtöm. A margarint a cukorral kihabosítom, és a kihűlt pudinghoz keverem, amivel még tovább habosítom. A végén a citrom reszelt héját, és a levét is hozzáadom .
- Leteszek egy lapot, rákenem a krém felét. Erre jön a lekvárral megsütött lap. Újra krém , és a tetejére a negyedik lap. Tetejét le lehet szórni porcukorral.