Gesztenyés szelet
Hozzávalók :
- 20 dkg háztartási keksz
- 10 dkg cukor
- 20 dkg margarin
- 1/2 üveg rumroma
- kevés víz
Krém:
- 2 cs vaniliás pudingpor
- 1/2 l tej
- 1/2 üveg rumaroma
- 5 dkg cukor
- 20 dkg gesztenyemassza
Tetejére :
- 0,5 l habtejszín
- 1 cshbfixáló
- 1 ek cukor
- 1-2 dkg csokiforgács
Elkészítés :
- A kekszes alapot összegyúrom. és egy sima lapra vizes kézzel kb 30x30 as méretre simítom.(kb kisujnnyi vastagra)
- A pudingot megfőzöm, folpackkal letakarva kiűtöm. A margarint a cukorral kiabosítom, beleteszem a gesztenyemasszát, a kihűlt pudinggal összekeverem.
- Keretet teszek a kekszes alap köré, rákenem a gesztenyés krémet. A tejszínt a cukorral habbá verem, kb felénél beleteszem a habfixet , és rákenem a krémre. Tetejére csokit reszelek.