Hozzávalók tészta
- 25 dkg darált háztartási keksz
 - 18 dkg margarin
 - 8 dkg cukor
 - 2 ekanál rumaroma
 - 1 evőkanál kakaó
 
Krém:
- 25 dkggesztenyemassza
 - 12 dkg margarin
 - 8 dkg porcukor
 - 2 evőkanál rumaroma
 
Elkészítés:
- A kekszes hozzávalókat összegyúrjuk (ha nem áll össze, egy kevés vizet adhatunk hozzá ).
 - Egy kb 30 cm hosszú alufóliára simítjuk vizes kézzel.
 - A krémhez a kiolvasztott gesztenyemasszát robotképpel a többi hozzávalóval kihabosítjuk, és a kekszes alapra kenjük.
 - Az alufólia segítségével szorosra tekerjük, és pár órára hűtőbe tesszük.
 - Vékonyra szeletelve tálaljuk.