Meggyes habos sütés nélkül

Hozzávalók :
- 40 dkg babapiskóta
- 30 dkg cukor
- 1 kg magozott meggy
- 1 teáskanál fahéj
- 1 mokkáskanál gyömbér
- 650 g tejföl
- 2 cs vanilliás cuko
- 1 citrom reszelt héja
- 500 g tejszín
- 2 dl tej
- 2 evőkanál kakaó
- 1 evőkanál pálinka
Elkészítés :
- Az utólsó 3 hozzávalót összekeverjük, ebben a babapiskótát beforgatjuk. Egy 33X25 cm-es tepsibe egymás mellé tesszük
- A meggyez a cukorral, fahéjjal, gyömbérrel összekeverjük, 1/2 órát állni hagyjuk .
- A tejfölt a vanilliáscukorral, citromhéjjal összekeverjük, a meggylével megszinezzük .
- A piskótára rászórjuk a kissé kinyomott meggyet, erre jön a tejföl, a tetejére a felvert hab .
- Pár órát hűtjük .