Hűsítő finomság
Hozzávalók, tészta
- 4 db tojás
 - 5 dkg lisz
 - csapott mokkás kanál szb
 - 12 dkg cukor
 - 8 ek víz
 
Krém + teteje
- 500 g mascarpone
 - 500 g görög joghurt
 - 1 citrom héja, leve
 - 10-15 dkg porcukor
 - 1 ek zselatin + 1 tasak gyors zselatin
 - 60 dkg gyümölcs
 
Elkészítés :
-   A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk, 26X34 cm-es papíros tepsiben . A tojássárgákat a cukorral ,és apránként hozzáadva a vizet habosra keverjük .A fehérjét kemény habbá verjük .
	
A lisztet átszitáljuk a szódabikarbónával összekeverjük , és felváltva a fehérjével ,a sárga masszához keverjük . rácson hagyjuk kihűlni .Természetesen, meg lehet csinálni, babapiskótával is , amit tejbe kell forgatni .
 - 
	
A joghurtot, mascarponét , citrom levét , héját, porcukrot összekeverjük . A zselatint kevés vízbe beáztatjuk , ha megduzzad kissé felmelegítjük , és ha kihűlt, de még folyik, a joghurthoz keverjük .
 - 
	
Tetejét gyümölccsel kirakjuk , és a gyors zselatint , a tasakon leírtak alapján elkészítjük , és rákenjük . Pár órát dermedni hagyjuk .