Részeges krémes torta
Hozzávalók piskóta :
- 4 db tojás
 - 20 dkg liszt
 - 25 dkg porcukor
 - késhegynyi szb
 - 8 ek csokis mogyorós likőr ( fütyülős )
 
Krém :
- 0,5 kg tejszines krémsajt
 - 1 főzős karamellás pudingpor
 - 3,5 dl tej
 - 20 dkg porcukor
 - 0,5 l tejszín
 - 2 cs habfix
 - kb 0,5-0,7 dl cs.m .likőr
 
Díszítés :
- 8 db-os tvix csoki
 - megmaradt krém, tejszín
 
Elkészítés piskóta :
- A szokásos módon készítem a piskótát , annyi eltéréssel, hogy a vizet a likőrrel helyettesítettem .
 - 26 cm-es tortaformában megsütöttem Kihűlés után kettévágtam . A lapokat is kissé meglocsolom a likőrrel .
 
Krém :
- A pudingot megfőzzük, a porcukrot még melegen belekeverjük . Ha kihűlt , a krémsajttal kihabosítjuk , belekevertem 0,5 dl likőrt .
 - A tejszínt pár ek porcukorral habosra verjük , majd a felét a krémbe keverem .Az alsó lapot a krém felével megkenem , ráteszem a másik lapot , a tetejét likőrrel megspricceltem , majd vékonyan krémmel megkentem .
 - Az oldalát is vékonyan a krémmel megkenem, a csokoládét félbe vágjuk egy éles késsel, a torta oldalára a krémbe nyomkodom . Tetejét a krémmel. és a tejszínnel díszítettem .