Vénusz torta

Hozzávalók tészta :
- 6 db tojás
- 12 kanál víz
- 12 dkg cukor
- 15 dkg liszt
- 2 dkg kakaópor
- lapos mokkáskanál szb
Málnakrém :
- 6 dkg málna
- 2 dkg cukor
- 1 ek zselatin + 4 ek víz
- 10 dkg tejszínhab
Vanilia krém :
- 2 cs vaniliaízű pudingpor
- 5 dl tej
- 12 dkg cukor
- 2 dl tejszín
Tetejére :
- 0,5 dl víz
- 2 ek kakaópor
- 3 dkg margarin
- 1 dkg cukor
Elkészítés :
- A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk, 24 cm-es tortaformában , amikor rácson kihűlt, ketté vágjuk .
- A pudingot szokásos módon megfőzzük, a felvert tejszínnel összekeverjük és a torta aljára kenjük , úgy, hogy csak a két szélére kerüljön belőle .( A közepére málnakrém jön .)
- A málnakrémhez a tejszínt a cukorral habbá verjük . A zselatint a vízben megáztatjuk, besűrűsödik , kissé !melegítjük, .A tejszínhez hozzákeverjük a málnát , langyos zselatint , és a torta közepére , a vanilaikrém mellé kenjük .( vaniliakrém, málnakrém, vaniliakrém .
- A csokimázt sűrűre főzzük , a torta tetejét bevonjuk . Pár órát hűtjük .